KERST 2019

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kersttraiteur 2019, Tips:

In een handomdraai zet u een heerlijk 3-gangen menu op tafel. We hebben alle gerechten uitgelicht en helder beschreven hoe deze bereid dienen te worden. Net als vorig jaar hebben we ook video’s gemaakt, zodat u een voorbeeld kunt volgen van onze Kersttraiteur voorgerechten, hoofdgerechten & nagerechten.

Tips:

  • Alle gerechten zijn met de meeste zorg en persoonlijke aandacht voor u bereid.
  • Op ieder gerecht staat duidelijk aangegeven wat het is en wat bij wat hoort.
  • We adviseren om uw gerechten (behalve het dessert) minimaal 120 minuten voor bereiding uit de koelkast te halen. Dit geldt ook voor de kaas (indien van toepassing).
  • Zorg voor een goed voorverwarmde oven op een stand van 180 graden. Verwarm deze minstens 30 minuten voor.
  • Zorg dat de borden binnen handbereik zijn (Tip: Verwarm de borden van het hoofdgerecht voor in de oven)
  • Voor een leuke presentatie van sauzen en puree’s gebruikt u de bolle kant van een lepel (Een kwastje geeft ook een leuk effect)
  • Veel kookplezier en Smakelijk Eten!

Verpakkingen:

Dit jaar zijn we op zoek gegaan naar duurzame verpakkingen. Om versheid te garanderen hebben we gekozen voor plastic materialen. Al onze bakjes zijn gemaakt van een harder plastic. Hierdoor zijn de bakjes geschikt voor hergebruik, bestemd voor de vriezer en vaatvasser. Wilt u ze niet bewaren, gooi ze dan weg bij het plastic afval, zodat de bakjes gerecycled kunnen worden.

Kerst_2019_Top3_email_header[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Bekijk de video’s:

We hebben alle gerechten uitgelicht en helder beschreven hoe deze bereid dienen te worden. Volg het stappenplan en bekijk de video’s van onze Kersttraiteur voorgerechten, hoofdgerechten & nagerechten.


Voorgerechten:

A: Geschroeide tonijn met een salade van rettich en wakame, limoen crème, gepofte rijst en tomasu
B: Carpaccio Black Angus met truffel crème, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en mesclun sla
C: Wild paté met gekarameliseerde appel, uien compote, brioche brood en pompoen crème
D: Salade Burrata met gemarineerde tomaten, crème van avocado en een vinaigrette van basilicum

Hoofdgerechten:

A: Geroosterde kabeljauw met gamba’s, fregola met venkel en een jus van schaaldieren
B: Twee bereidingen van kalf (sukade & steak) met puree van grove mosterd en een jus van     meloesuitjes
C: Hertenbiefstuk gegrild van de Big Green Egg met een puree van knolselderij en een jus van Calvados
D: Truffel gnocchi met gerookte bietjes, geroosterde pompoen en groene asperges met een crème van Olde Remeker kaas

Nagerechten:

A: Trifle met vanille room, koekkruim, merinque, lemoncurd en gemarineerd bosfruit
B: Moelleux van chocolade met gekarameliseerde ananas en mousse van pure chocolade
C: Hollandse boerenkazen (5 stuks) met suikerbrood, rozemarijn nootjes en appel/kaneel stroop + € 3,50

Extra gerechten:

A: Kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes (0,5 liter) € 12,25
B: Stoofperen (500 gr) met kaneel, steranijs en vanille € 6,95

 


Bestellen is niet meer mogelijk!

Wil je volgend jaar als eerste over het menu geïnformeerd worden? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1249″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”img_link_large”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1407″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]