Tom Hartjes vervolg

als chef kok van restaurant Het Pomphuis in Ede. Met dit restaurant behaalde Tom in 2011, met hoge cijfers, een top 5 noteringen in de rubriek: “Over de tong ” van dagblad de Gelderlander. In 2009 heeft Tom gekookt in het TV programma Business Class van Harry Mens voor diens gasten.

Tom helpt ook nieuwe horeca bedrijven met het opstarten van de keuken, samenstellen van de menukaart, schrijven van recepturen en trainen ( doorlopend) van het keukenpersoneel. (2013- de Hangar Teuge/ Momento Arnhem)

Daarnaast maakt Tom met regelmaat deel uit van de keukenbrigade om talloze bekende Nederlandse sterren koks te ondersteunen in workshops en proeverijen vanuit het Miele Culinairy Institute. Tom heeft hierbij het genoegen te mogen werken met absolute sterren koks als o.a. Jonnie Boer ( ***Librije/Zwolle en ** de 2 zusjes/Amsterdam) en Jacob Jan Boerma ( *** restaurant De Leest/ Vaassen) Edwin Vinke ( ** de Kromme Watergang/Hoofdplaat ) en Ron Blaauw ( * Bridges, *Ron,s Gastrobar /Amsterdam). Deze samenwerking geldt ook met Cees Helder, Nederlands eerste kok die in Nederland 3 Michelin sterren wist te behalen met zijn toenmalig restaurant Parkheuvel in Rotterdam(2002).

Zijn opleiding en ervaring heeft bij Tom geleid dat zijn visie is te werken met verse kwaliteitsproducten, de beste ingrediƫnten en modern, professioneel kookgerei. Met oog voor detail en aandacht voor de gast zorgt dit alles voor een absoluut geslaagde culinaire beleving.