pre-KERST 2020

Een jaarlijks terugkerend culinair festijn!

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een smaakvol 3 gangen keuze menu samen te stellen. Bestel eenvoudig via onze culinaire webwinkel en het menu staat op de gewenste dag voor je klaar. – DE AANVRAGEN VOOR ONZE TRAITEUR HEBBEN ALLE VERWACHTINGEN OVERTROFFEN. HELAAS KUNNEN WIJ GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN.

In een handomdraai tover je een 3 gangen diner op tafel in je eigen woonkamer. Alle ingredi├źnten om een culinaire avond thuis te beleven, bevinden zich in het pakket. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de gerechten als een ├ęchte chef te presenteren . En zelfs daar helpen we je, op afstand uiteraard, graag een handje bij.

ZAKELIJK

I.v.m. de ontwikkelingen rondom het corona virus zullen veel bedrijven de kerst- eindejaar vieringen aeen andere invulling krijgen. Wij denken graag met je mee om dit bijzondere jaar op een originele manier met elkaar af te sluiten. Een traiteur menu voor het hele bedrijf? Wij bezorgen bij de medewerkers thuis of organiseren een drive-thru op de parkeerplaats.

Daarnaast bieden wij dit jaar een kerstpakkettenservice, samengesteld door de lokale ondernemer. Informeer naar de mogelijkheden.