Geïnspireerd willen worden hoe jij je Kerstmenu van 2019 kunt presenteren? Bekijk hier onze video’s van de nagerechten en volg de opmaak van Chefkok Tom Hartjes.
Trifle met vanille room, koekkruim, merinque lemoncurd en gemarineerd bosfruit
Pak een mooi glas (wijn- of waterglas). Spuit hier onderin de lemoncurd
Knip het spuitzakje open van de vanille room en spuit deze boven op de lemoncurd, met een lepel kun je de massa een beetje verdelen
Hier boven op lepel je het gemarineerd bosfruit
Hier boven op komt de koekkruim en tot slot breek je de meringue in stukken boven het glas
Moelleux van chocolade met gekarameliseerde ananas en mousse van pure chocolade
Plaats de moelleux in de oven op 180 graden 9-10 Minuten
Knip het spuitzakje open van de chocolade mousse
Plaats de ananas als een dambord in een rijtje van twee op het bord en spuit hier tussen dopjes van chocolade mousse
Over de ananas en mousse verdeel je de crumble
Plaats naast de ananas en chocolade mousse de moulleux