KOOKWORKSHOPS

Een kookles of kookworkshop van Chefkok Tom Hartjes die neemt u mee naar het ambacht van de kok. Wilt u een 4 gangen diner of liever een proeverij van 10 gangen koken , werken met wild, schaal- of schelpdieren, het openen van oesters, het leren van technieken en achter de geheimen van de chef komen. Tijdens een middag of avond leert u zelf mooie gerechten bereiden om er vervolgens samen van te genieten. Uiteraard met bijpassende wijnen.

Laat uw familie en vrienden versteld staan van uw kookkunsten want na afloop krijgt u de recepturen per mail toegestuurd. 

Er wordt gewerkt met mooie verse ingrediënten die, als het even kan, biologisch zijn of regionaal geteeld worden. Alles afgestemd op het seizoen ofwel thema en dat alles onder begeleiding van Tom. Het menu voorzien van passende wijnen, water en hapjes tijdens de kookworkshop om de eerste trek te stillen. Kortom een compleet geheel. Mooi koken en genieten.

Kookworkshops vanaf €65,00 p.p. (minimaal 10 personen)

Heeft u interesse aan deelname in een kookgroep? Laat het mij weten, bij meerdere aanmeldingen kan ik hiervoor een programma samenstellen.