KOOKSTUDIO TOM HARTJES

Een kookles of workshop van chefkok Tom Hartjes die neemt u mee naar het ambacht van de kok. Wilt u een 4 gangen diner of liever een proeverij van 10 gangen koken , werken met wild, schaal- of schelpdieren, het openenvan oesters, het leren van technieken en achter de geheimen van de chef kok komen. Tijdens een middag of avond leert u zelf mooie gerechten bereiden om er vervolgens samen van te genieten. Uiteraard met bijpassende wijnen. Laat uw familie en vrienden versteld staan van uw kookkunsten want na afloop kunt u de recepturen mee naar huis nemen! 

Er wordt gewerkt met mooie verse ingrediënten die, als het even kan, biologisch zijn of regionaal geteeld worden. Alles afgestemd op het seizoen ofwel thema en dat alles onder begeleiding van de Chefkok. Het menu voorzien van passende wijnen, water, broodjes. Kortom een compleet geheel. Mooi koken en genieten. Tevens is het mogelijk dat Tom Hartjes op locatie een workshop verzorgt, bijvoorbeeld in uw vakantiehuisje als leuke familieactiviteit.

Invalid Displayed Gallery

Workshop vanaf €65,00 p.p. (minimaal 8 personen)

4-gangen diner wijn/spijs
Kerstbereiding 
Schaal & Schelpdieren
Patisserie
Sushi workshop
Chocoladeworkshop i.c.m. High Tea of High Wine
Workshop Luxe hapjes

Heeft u interesse aan deelname in een kookgroep? Laat het mij weten, bij meerdere aanmeldingen kan ik hiervoor een programma samenstellen.

 

Kookstudio Tom Hartjes    Koken in Frankrijk